De Magie van een Sterk Online Verhaal

Content creatie & mentoring

Voor ondernemers en bedrijfsleiders van kmo’s die via een krachtig online verhaal de juiste klanten willen aantrekken, zodat hun omzet stijgt en ze meer werkplezier ervaren

SEO content creatie

Ik wil geen tijd meer verspillen aan aanpassingen maken aan mijn website, e-book of andere content, zonder goed te weten hoe je het best aanpakt.

Ik doe van alles, maar wat is de rode draad of boodschap? En hoe breng ik dat over?

Ik hoor wel vaker dat mensen in de war zijn of niet goed snappen waarvoor ze nu precies bij mij moeten zijn.

Ik heb een sterke visie en missie, maar ik slaag er niet in om alles in wervende en aantrekkelijke woorden te gieten, bijvoorbeeld op mijn website en social media.

De SEO van mijn website zit vrij goed, want mensen belanden wel op de website, maar ze kopen niet of boeken geen kennismakingscall.

Ik heb weinig inspiratie voor content, bv. voor social media, mails, blogs … Bovendien lijkt het niet zo veel op te leveren. 

Herken jij je in één of meerdere puntjes? Shop hieronder in mijn driedelig aanbod, op basis van je doelen en budget.

All-in Magische Online Content

We gaan je online verhaal samen scherpstellen en in woorden gieten, en een all-incontentplan maken (social media, blogs, podcasts ...)
527 Per maand (verspreid over 3 maanden)
 • Stap 1: Een uniek gealigneerd verhaal dat klopt én verkoopt (2 live sessies van 1,5u)
 • Stap 2: Structuurvoorstel website (menu's, opbouw, lay-out ...)
 • Stap 3: Sprankelende, geoptimaliseerde webcontent + richtlijnen SEO-instellingen WordPress
 • Stap 4: 3 SEO-blogs voor een trafficboost + integratie WordPress-website
 • Stap 5: Adviessesie social media (1,5u)
 • Stap 6: Contentstrategie en -plansessie (1,5u)
best offer

Wervende Webcontent

We gaan je online verhaal samen scherpstellen. Nadien giet ik dit in wervende webcontent die leads aantrekt én jou sales oplevert.
287 Per maand (verspreid over 3 maanden)
 • Stap 1: Een uniek gealigneerd verhaal dat klopt én verkoopt (2 live sessies van 1,5u)
 • Stap 2: Structuurvoorstel website (menu's, opbouw, lay-out ...)
 • Stap 3: Sprankelende, geoptimaliseerde webcontent + richtlijnen SEO-instellingen WordPress
populair

Mini Content Boost (voor starters)

Ik neem één of meerdere contentstukken onder de loep en geef je feedback in één coachingsessie van 30 min., 1u of 1,5u.
50-150 € 50 per sessie van een halfuur
 • Feedback op je e-book of brochure
 • Feedback op je website
 • Feedback op één nieuwsbrief of je volledige mailfunnel
 • Feedback op je socialmediaposts en je content calendar
 • Feedback op je twee meest gebruikte socialmediaprofielen (Facebook, LinkedIn of Instagram)
goedkoopst

Voor wie

Mijn ‘fonkel in de ogen’ klanten werken in de branche gezondheid en welzijn. Het zijn bv. coaches, trainers, therapeuten en lichtwerkers. Ik vind deze thema’s persoonlijk immers zeer belangrijk en interessant.

De meeste ondernemers waar ik mee samenwerk zijn mensen met een sterke visie en mening, net als ik. Ze hebben echt iets te vertellen en delen met de wereld, maar lopen vast op de hoe. That’s where I come in!

Personal Branding Expert

Over mij

Ik ben Chloë, content creator en mentor voor ondernemers en kmo’s in de branche gezondheid en welzijn. Ik heb intussen ca. 7 jaar ervaring in content writing, copywriting en grafisch ontwerp voor diverse sectoren.

Ik werkte eerst telkens bijna 2 jaar in loondienst, respectievelijk als online media manager voor een digital publishing bedrijf Malta, genaamd Volo Media en als communicatiemedewerker en grafisch vormgever voor Join For Water, de enige water-ngo in België. Nadien waagde ik de sprong naar zelfstandige, wat ik intussen al 3,5 jaar met veel passie doe. Sinds 2022 adviseer ik ondernemers en bedrijfsleiders die vastlopen op hun communicatie en de juiste klanten aantrekken.

Veelgestelde vragen

Hieronder ontdek je antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Als SEO content en copywriter vraag ik € 70 per uur (excl. btw). Als content mentor vraag ik € 100 per uur. Daarvan uitgaande zijn mijn prijzen opgemaakt voor de pakketten die je hierboven vindt.

Heb je hulp nodig met je content, maar weet je niet goed wat nu precies best eerst aangepakt wordt? We kunnen even afstemmen en dit bespreken in een kennismakingscall. Boek deze via deze link.

De live sessies kunnen doorgaan in mijn meetingruimte in De Punt (Kerkstraat 108, 9050 Gent) of in jouw praktijk of thuis. In dat laatste geval geldt dat voor wie verder dan binnen de straal van 5 km rond Gent woont, er een verplaatsingskost van € 0,40 per km bijkomt. De verplaatsingskost geldt bijvoorbeeld niet voor wie in Gent zelf, Destelbergen, Oostakker of Lochristi woont.

SEO (search engine optimization) is de gemeenschappelijke noemer van allerlei strategieën die tot doel hebben om de zichtbaarheid van een website in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Het doel van SEO is meer organisch verkeer naar je website te genereren en de vindbaarheid te vergroten.

Let wel, wat ik doe als SEO content en copywriter is gefocust op on page SEO en content. Ik houd me bijvoorbeeld niet bezig met backlinks, meten, indexering of technische zaken die niet te maken hebben met je content. Wil je een allround SEO-strategie uitwerken, dan kunnen we wel een samenwerking uitwerken met andere partijen uit mijn netwerk die hierin gespecialiseerd zijn.

Copywriting is gericht op het overtuigen van mensen om actie te ondernemen. Vaak is deze actie iets kopen, maar het kan ook iets anders zijn. Voorbeelden: aanbod- en productpagina’s op websites, nieuwsbrieven, reviewblogs, posts en advertenties op sociale media en landingspagina’s.

Content writing daarentegen is bedoeld om te informeren. Voorbeelden van content zijn blogs met tips, de meeste webpagina’s en nieuwsartikelen. Natuurlijk wordt content vaak indirect geschreven om het publiek warm te maken voor een bepaalde dienst, bedrijf, product… maar het doel van content is nooit direct om mensen iets te laten doen, bijvoorbeeld iets te laten kopen.

Sommige teksten bevatten bovendien zowel paragrafen of zinnen die eerder als content kunnen gezien worden, als paragrafen of zinnen die eerder als copy kunnen aanschouwd worden.

Ik bied geen webdesign aan. Indien je zelf geen vaste webdesigner hebt, kan ik eventueel wel webdesigners uit mijn netwerk aanbevelen om je te helpen.