Boost je Personal Brand (live, 5u)

In deze sessie van in totaal 5u gaan we samen kijken naar jouw personal brand. 

Ik beloof je geen quick fixes of magie, maar wel dit: nadat je aan de slag bent gegaan met de nieuwe inzichten en materialen uit de sessie zal je persoonlijk merk pakken beter overeenkomen met de echte jij, waardoor er mits de juiste strategie, mindset en planning meer klanten op je zullen afkomen die écht bij jou passen.

Wat gaan we precies doen?

Deze deepdivesessie van 5u is bedoeld wie zijn of haar personal brand, via offline en online beelden en tekst, een boost wil geven. We gaan terug naar de basis, we gaan brainstormen, uitdiepen en pingpongen, en ik ga je leren hoe je met personal branding aan de slag kunt gaan.

Wat bedoel ik precies met de basis? Dit gaat onder andere over je unique selling points, hoe je aanbod in elkaar zit, jouw uniek verhaal, je unieke boodschap en je mission statement.

Hoe?

  • Je krijgt op voorhand een reeks vragenlijsten, tools, tests en filmpjes van mij, op basis waarvan jij de denkoefening die een groot van de sessie zal uitmaken kan voorbereiden. Ik baseer me op de belangrijkste vragen en tools die vaak gebruikt worden in loopbaancoaching, ondernemers- en businesscoaching. ‘Belangrijkste’ want ik maak een selectie. Wil je hier op een diepgaande manier mee aan de slag gaan, dan raad ik je aan om voor mijn 1 op 1 traject te gaan. 
  • Tijdens de sessie nemen we dit door, finetunen we alles en leg ik je een aantal belangrijke basisprincipes uit rond persnal branding. Hierbij maak ik gebruik van mijn sterk intu¨itief en empathisch vermogen, en van mijn talent om snel puzzelstukjes bijeen te leggen.
  • Je leert de basisprincipes van authentiek communiceren via je belangrijkste socialmediakanalen, website en op netwerkevents. We gaan vervolgens bv. werken aan je pitch, je contentplan voor LinkedIn of Instagram, de opbouw van je website, je x volgende posts voor LinkedIn … Jij kiest twee topics waar we dieper op ingaan.

Praktisch

De sessie duurt 5u, verdeeld in 2 of 3 blokken, met korte pauzes tussen. 

Waar? De sessie gaat altijd live door, want ik geloof niet in goed brainstormen van op afstand. Woon je in een straal van 10 km rond Gent, dan kan de sessie bij jou thuis doorgaan, zonder extra kosten. Woon je verder, dan kunnen we een geschikte plek afspreken en komt er een verplaatsingskost bij, afhankelijk van de afstand.

De kennismakingsessie of intake call (1u, videocall), is inbegrepen in de prijs. In deze call leren we elkaar kennen en peil ik naar jouw doelen en verwachtingen.

Je betaalt € 647 (excl. btw en eventuele verplaatsingskosten).