Live en online netwerkevents

Netwerken is ge-wel-dig. Dat zeg ik altijd. ­čÖé

Waarom? Het doet enorm deugd om eens je hart je kunnen luchten bij mensen die in hetzelfde schuitje zitten, te sparren over nieuwe idee├źn, elkaar te inspireren … Want veel ondernemers hebben niet veel vrienden die ook ondernemer zijn. Het werkt dus motiverend!┬á

En dat niet alleen, je leert door te netwerken vaak iets bij ├ęn het zorgt soms zelfs voor nieuwe klanten!

Wat voor events? De events die ik organiseer zijn geen klassieke events, zoals lezingen of ‘aan ronde tafeltjes staan’. Ik organiseer events die eenvoudig, informeel en gezellig zijn, en vooral bedoeld zijn om de verbinding aan te gaan met de andere deelnemers en jezelf, op een authentieke, originele manier.

netwerken gent

Praktische details

De prijs van de events hangt af van event tot event, maar is steeds laag. Beginnende ondernemers kunnen zo ook deelnemen.

Om in te schrijven, klik je onderstaand op de knop die naar het formulier leidt. Vul vervolgens je naam en e-mailadres in en je ontvangt eerstdaags de factuur. Na de betalingsontvangst ben je ingeschreven en krijg je van mij een bevestigingsmail.

Opgelet, soms komt de bevestigingsmail in spam terecht. Check dus zeker je spam-inbox!

Upcoming events

Check hieronder de volgende netwerkmomenten. Let op, het maximum aantal deelnemers is 10 (mezelf niet meegerekend). Wil je er graag bij zijn, schrijf je dan zo snel mogelijk in.

Zondag 26 mei: 13u30-15u30

We gaan een wandeling van ca. 6 km maken in Zwalm, in de Vlaamse Ardennen. 

We starten en eindigen in het supergezellig caf├ę Klein Zwitserland.┬áDaar drinken we nog een biertje, wijntje, koffietje of warme choco – wat je wil – en eten we eventueel ook nog een kleine hap (niet meegerekend in de prijs).

Prijs: ÔéČ 10 (excl. btw)