Personal branding expert voor ondernemers

Dag iedereen! Ik ben Chloë De Raedt, enthousiaste, not your average personal branding expert.

Wat doe ik? Ik help ondernemers met het uitbouwen van een sterk, gealigneerd personal brand (online en offline) en ondersteun hen in dat consistent en op een authentieke manier communiceren met hun publiek. 

Waarom E-magined? Mijn sterk associatief en creatief inbeeldingsvermogen is een talent dat ik dagelijks gebruik in mijn bedrijf. De ‘e-‘ komt van de focus op online, want ik werkte initieel volledig online.

Meer over mijn aanbod ontdek je hier.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd naar jou. Want mijn job draait 100% om jou begeleiden en helpen!

Zien of we klikken? Boek een vrijblijvende kennismakingscall (30 min.).

personal branding expert gent

Wat leuke weetjes over mij

⋗ Ik ben altijd heel erg geïnteresseerd geweest in alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling en ben heel graag creatief bezig. Ik mediteer en dans bijvoorbeeld quasi dagelijks, neem af en toe deel aan retreats, kook graag …

 ⋗ Ik ben een echte levensgenieter en zo iemand die altijd wel een leuke (weekend)activiteit weet te vinden. No surprise dan ook dat mijn belangrijkste ‘hobby’ op restaurant gaan is. Dat doe ik vooral veel in Gent, waar ik intussen zo’n 15 jaar woon.

⋗ Ik ben een empathisch en sociaal persoon. Ik kan anderen en hun gevoelens zonder veel moeite begrijpen en me inleven. Dit is echt een soort van superpower, al zeg ik het zelf. Ook zijn mijn vrienden en familie voor mij enorm belangrijk.

Mijn verhaal

Ik worstelde als kind en jonge vrouw enorm met mezelf. Als hoogsensitief persoon had ik veel last van stress, voelde ik me regelmatig depressief en had het moeilijk met het uitbouwen van duurzame relaties.

Maar ik ging op zoek naar oplossingen! Ik liet me o.a. coachen en werkte hard aan mijn mentaal en fysiek welzijn. Een stuk van het probleem was dat ik niet wist wat mijn missie in het leven was. Via loopbaancoaching kwam ik uit op 2 pijlers: mensgericht en creativiteit.

Ik koos er vervolgens voor om me te verdiepen in grafische vormgeving, content writing en marketing. Na enkele jobs in loondienst, die me toch niet genoeg vrijheid en voldoening gaven, richtte ik mijn eigen bedrijf op (in 2020). Omdat het stukje mensgericht nog wat te weinig aanwezig was, besloot ik op een bepaald moment om te gaan coachen en anderen te helpen bij hun personal branding, een tak van de marketing die vooral gaat over de mens achter het bedrijf.

Vandaag heb ik het gevoel dat alle puzzelstukjes in elkaar gevallen zijn! En nu wil ik ook anderen daarbij helpen, want mijn missie vandaag is andere ondernemers via mijn aanbod helpen om een bedrijf uit te bouwen dat voldoening geeft. En dit kan je ten dele voor jezelf creëren door consistent leuke klanten aan te trekken, waar mijn personal branding aanbod om draait!

Wat mijn (ex-)klanten over mij vertellen:

Giselle
GiselleHRRN coördinator
Lees verder
We zijn enorm tevreden over de samenwerking met Chloë De Raedt van E-magined! Ze heeft onmiddellijk begrepen wat we nodig hadden, en ze heeft een prachtig product ontworpen binnen de afgesproken korte termijn. Bovendien was ze zeer flexibel met laatst minute aanpassingen die we nodig hadden.
Natacha
NatachaCopywriter
Lees verder
Met haar brede ervaring in content en marketing heeft Chloë mij de voorbije maanden geholpen om mij als zelfstandig copywriter duidelijker te profileren in de markt. Dankzij onze tweewekelijkse gesprekken en de vele oefeningen vond ik de weg terug naar wat ik echt graag doe én heb ik nu de tools in handen om klanten ook de weg naar mij te laten vinden.
Els
ElsGezondheids- en wellnessconsulente
Lees verder
Chloë heeft voor mij een coachingsessie verzorgd om mijn aanbod, doelgroep en positionering helder te krijgen. Nadien heeft ze voor mij bepaalde pagina’s op mijn site herschreven. Ik was blij met haar teksten, maar zeker ook met haar scherpe vragen vooraf om alles helder te krijgen. Ze doet je nadenken over je visie, aanbod en doelgroep, op een toffe manier. Ik kreeg kort daarop bovendien een nieuwe aanmelding voor coaching, dus ik heb de indruk dat de nieuwe content me ook effectief nieuwe klanten oplevert.
Katrien (Wandel met Gevoel)Lach- en wandelcoach
Lees verder
Chloë geeft op een rustige manier en in mensentaal vele tips waarmee je meteen aan de slag kan gaan. Na het gesprek had ik zoveel zin om er meteen concreet iets mee te doen om mijn bedrijf nog beter op de kaart te zetten!
Giulia (Weekendesk)
Giulia (Weekendesk)Brand Content Manager
Lees verder
It was a pleasure to work with Chloë, she understood from the beginning the goal of the project and she was highly committed to it. I totally recommend her to those who are looking for a professional copywriter: she's accurate, she respects the deadlines, she gives feedback and the communication with her is fast and satisfactory.
Kristof (Inner Mind)Sportvoeding- & voedingscoach
Lees verder
Ik kreeg heel wat nieuwe inzichten om mijn onderneming meer in de kijker te zetten. Heel wat handige tips, die duidelijk verstaanbaar zijn, en die geen grote investering vragen, wat voor mij een pluspunt is als beginnende onderneming. Ik raad haar zeker aan, beginner of ervaren.
F.B.Diëtiste
Lees verder
Elke weerstand die ik in het begin ondervind, wordt op een of andere manier mijn werkpunt! Ik vind de krachten om ermee aan de slag te gaan! Ik leer gelijk alles ruimer te bekijken… Je bent geweldig!
Eveline (Volo Media)
Eveline (Volo Media)Team Lead BENL
Lees verder
Chloë is a very reliable and creative coworker who can take on any design or writing task that comes her way!
Tine (Join For Water)
Tine (Join For Water)Programmaverantwoordelijke België
Lees verder
Chloë has designed a number of brochures, a logo, flyers, social media images and infographics for Join For Water. She is very good at meeting deadlines & designing beautiful graphic materials for any target audience, whether they are kids, teachers or a general public.
Antoine (AthleTea)
Antoine (AthleTea)Zaakvoerder theewebshop
Lees verder
Chloë has done a quality work. I asked her this job quickly, she didn’t hesitate to shorten her deadline! In addition, she let’s her creativity express itself without limit since she offered me more sketches than expected.
Hester (Nursing Vlaanderen)
Hester (Nursing Vlaanderen)Marketingmanager
Lees verder
Sinds Chloë onze socialmediakanalen beheert, stijgt het aantal volgers elke week. Binnen onze organisatie omschrijven wij deze ontwikkeling als het Chloë-effect. Chloë is initiatiefrijk en creatief, zij voelt de doelgroep goed aan en beschikt over een scherpe pen. We werken heel graag met haar samen!’
Esther (Willow)
Esther (Willow)Creative Marketing Specialist
Lees verder
Great (Dutch) copywriting and translations with attention to search engine optimization!
Marisa (Centrum voor Mindful Leven)
Marisa (Centrum voor Mindful Leven)Mindfulnesstrainer en psychotherapeute
Lees verder
Chloë is een natuurtalent. Ze kent haar klant en wenst de klant een goede business. Je kunt erop rekenen.
Marthe (Contentatelier)
Marthe (Contentatelier)Content coach
Lees verder
I really enjoyed working with Chloë on an exciting publishing project. She's incredibly fast, clever and hands-on. Her combination of writing, marketing and graphic skills is extremely valuable. I hope to have the opportunity to work again with her in the future.
Ineke (Alles is Liefde)
Ineke (Alles is Liefde)Matchmaker en relatiecoach
Lees verder
Chloë werkt heel grondig en geeft heel goeie raad en inzichten!
Previous
Next

Software

Ik kan werken met de belangrijkste Adobe-tools voor grafisch ontwerp zoals Illustrator en InDesign, webdesigntools zoals Elementor, communicatie- en planningstools zoals Slack, Trello en Notion, socialmedia-apps en e-mailmarketingsoftware zoals MailChimp en ActiveCampaign.

logos

E-magined is ook te vinden op www.grafischontwerp-info.be.

Ik heb op dit moment ca. 7 jaar ervaring in de marketingsector. Ik werkte en werk voor verschillende kmo’s en ondernemers, gevestigd in België, Nederland, Malta en Frankrijk, eerst in loondienst, later als zelfstandige. Oorspronkelijk werkte ik vooral als freelancer, en hielp ik ondernemers met copywriting, grafisch ontwerp en webdesign. In 2022 maakte ik de switch naar mentoring.

Hieronder vind je een paar voorbeelden uit mijn portfolio.