Wat kan ik voor je doen als freelance grafisch vormgever en copywriter?

Hieronder vind je een overzicht van alles wat mogelijk is en de pakketprijzen. Alle prijzen die hieronder vermeld zijn, zijn exclusief btw.

Heb je een vraag die hiervan afwijkt, contacteer me dan voor een offerte op maat.

freelance grafisch vormgever

Content en copywriting voor je website of nieuwsbrieven

Sterke copy en content voor je website en nieuwsbrieven kan het verschil maken tussen iemand die contact opneemt, je weggever aanvraagt, meteen iets koopt … OF NIET. Wat is mogelijk?

  • Structuurvoorstel webpagina: € 100 (ik denk met je mee in een korte call van 30 min. en maak daarna een voorstel voor de structuur, dus de opbouw van de pagina).
  • 1 SEO-webpagina of SEO-blog van ca. 500 woorden: € 120. Is de pagina 1000 woorden lang, dan is de prijs € 240, enzovoort. De meeste pagina’s zitten tussen de 500 en 1500 woorden, of toch: dat is het ideale voor SEO. Hier zit keywordonderzoek in. Je krijgt het focuskeyword en 2 secundaire keywords aangeleverd om zelf – of door de webdesigner – te verwerken.
  • Nieuwsbrief ca. 300 woorden: € 80. Ik schrijf de nieuwsbrief en zorg ook voor de input in jouw mailsysteem (MailBlue, MailChimp, ActiveCampaign …).

Grafisch ontwerp

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Die uitspraak ken je wel al waarschijnlijk. Wil je werken aan een aantrekkelijke branding, helemaal afgestemd op jouw verhaal? Dit kan ik voor je doen:

Basic brandingpakket

Ik ontwerp een basic logo met kleurencombinatie, plus brand board. Dat logo is gewoon de naam van je bedrijf in een passend lettertype.

Hoe? Je geeft me wat indicaties qua kleuren en wat je mooi vindt qua lettertype. Vervolgens krijg je 3 logoconcepten in verschillende lettertypes en 3 kleurencombinaties om uit te kiezen. Nadat je gekozen hebt, maak ik ook nog een brand board met alle info. Dit basic brandingpakket komt op € 150.

Standaard brandingpakket (meest aangevraagd)

Dit pakket is voor wie een volwaardig logo wenst, wat meestal een logo is met een of ander illustratief element en verschillende kleuren, helemaal afgestemd op jouw uniek verhaal.

Hoe? Je krijgt een voorbereidend document dat ik gebruik als input. Nadien ga ik aan de slag en start met ontwerpen. Vervolgen ontvang je minstens 3 logoconcepten om uit te kiezen. Nadat je je keuze gemaakt hebt, kan je 2 keer feedback geven (er zijn 2 feedbackrondes inbegrepen). Nadien maak ik een brand board. Dit is een document van ca. 1,5 A4 met beknopte info over het logo bv. kleurcodes en lettertype(s). De prijs hiervoor is € 600.

Uitgebreid brandingpakket

Deze optie is voor wie een volwaardig logo wenst, voorbereid met een uitgebreide brandinganalayse (vergelijkend onderzoek van je concurrenten en jouw uniek personal brand op basis van jouw input via een werkdocument).

Hoe? Na mijn voorbereidend onderzoek, ontwerp ik minstens 3 logoconcepten waaruit jij kan kiezen. Nadat je een keuze gemaakt hebt, zijn er 2 feedbackrondes mogelijk. Vervolgens maak ik een brand book met uitgebreide richtlijnen en grafische elementen om te gebruiken in dragers zoals visitekaartjes. De prijs is € 1200.

A4-brochure

Ik ontwerp een brochure, programmaboekje, whitepaper of jaarverslag op basis van jouw bestaande huisstijl. De prijs voor een pdf van 10 pagina’s is € 700. Er komt € 70 bij voor elke extra pagina. Let wel, dit is een richtprijs. Er kan nog een verschil van ca. € 100 zijn in de uiteindelijke prijs, afhankelijk van het project in kwestie. Ik schat dit op voorhand in op basis van jouw vraag.

A5-flyer

Ik ontwerp een flyer op basis van jouw bestaande huisstijl. De prijs hiervoor is € 200.

Visitekaartjes

Ik ontwerp visitekaartjes op basis van houw bestaande huisstijl. Je kan kiezen tussen vierkant en rechthoekig formaat. De prijs is € 200.

Social media

Social media is een prachtige manier om jouw publiek te bereiken, je netwerk uit te breiden en zo leuke leads en klanten aan te trekken.

Mijn expertise is breed, maar is vooral gefocust op LinkedIn, Facebook en Instagram. Deze 3 platformen ken ik vanbinnen en vanbuiten! Ik help ondernemers en bedrijven al zo’n 7 jaar met het groeien via deze platformen.

Onderstaand aanbod kan je aanvragen voor elk van deze kanalen.

Socialmediatemplates

5 socialmediatemplates bv. carrousels voor tips en quotebeelden. We spreken samen af welke soort beelden jij nodig hebt. Dit hangt ook af van het kanaal in kwestie. De prijs is € 305.

LinkedIn-, Facebook- of Instagram-profiel herwerken

Ik herwerk je profiel op basis van jouw input bv. nieuwe banner, about sectie en headline voor LinkedIn, je bio voor Instagram, je banner voor Facebook … 

De prijs varieert tussen € 50 en € 200 (afhankelijk van jouw vraag en het kanaal).

LIGHT contentpakket voor 1 focuskanaal (per maand)

Ik neem je socialmediacontentcreatie voor een stuk van je over. De prijs voor 1 maand is € 755. Dit is inbegrepen:

 • 5 socialmediatemplates (zie meer info hierboven)
 • 3 posts per week voor 1 maand (beeld + content o.b.v. contentinput van jou)

 ALL-IN contentpakket voor 1 focuskanaal (per maand)

Ik neem je socialmediacontentcreatie quasi volledig van je over. De prijs voor 1 maand varieert tussen € 1105 en € 1255. Dit is inbegrepen:

 • LinkedIn-, Facebook- of Intagram-profiel herwerken op basis van jouw input. Dit kan bv. een nieuwe banner, about sectie en headline voor LinkedIn zijn, je bio voor Instagram, je banner voor Facebook …
 • 5 socialmediatemplates bv. carrousels voor tips en quotebeelden. We spreken samen af welke soort beelden jij nodig hebt. Dit hangt ook af van het kanaal in kwestie. 
 • We gaan samen een contentplan voor de 1e maand uitwerken in een brainstormcall (1,5u). Op voorhand krijg je een aantal filmpjes en een werkdocumenten om dit voor te bereiden. Elke maand nadien gaan we elke keer 1u een brainstormcall doen voor je volgend contentplan.
 • 3 posts per week voor 1 maand (beeld + content o.b.v. contentinput van de klant)
  •