All-in Magische Online Content

Voor gevestigde ondernemers die online content willen – voor zowel de website als social media – die de juiste mensen raakt en aantrekt.

All-in Magische Online Content

Voor gevestigde ondernemers die online content willen – voor zowel de website als social media – die de juiste mensen raakt en aantrekt.

Beeld je eens in …

 • dat je meer juiste klanten zou hebben, waar je echt een klik mee hebt, die je waarderen en die budget hebben. Geen getrek en gesleur meer, vaker heel mooie resultaten boeken en veel prachtige reviews verzamelen, energie krijgen van je klanten in plaats van omgekeerd … Dan zouden je werkdagen toch zoveel fijner zijn, niet?
 • dat posten op social media geen irritante to do, maar een fijne bezigheid is, waarmee jij ook effectief de juiste mensen aantrekt.
 • dat interessante klanten meteen een offerte aanvragen of een kennismakingsgesprek, omdat ze na enkele kliks begrepen hadden wat je doet en voor wie, kortom, omdat je website ‘klopt’.
 • dat steeds meer leuke klanten op je website belanden én je meer (online) verkopen genereert.
 • dat je fundamenten goed zitten (personal branding pijlers, je verhaal, je doelgroep …) zodat je nooit meer in een existentiële crisis zal belanden waarna je alles volledig omgooit.
 • dat je efficiënt content kan schrijven voor je socials, zodat je voortaan meer tijd hebt om je te focussen op wat jij graag en goed doet in je bedrijf.

Laten we samen aan de slag gaan om te maken dat jouw online content magnetisch wordt voor de juiste klanten!

Recap van dit aanbod

Het doel van dit pakket is jouw verhaal op punt zetten, dit communiceren naar je publiek, en zo uiteindelijk de juiste klanten aantrekken en je omzet verhogen.

We gaan eerst orde scheppen in wat je online wil uitstralen, vertellen en verkopen. Dit gaan we helder maken in twee deepdive (live) coaching/brainstormsessies. Nadien schrijf ik sprankelende salesgeoptimaliseerde SEO-content voor je website. Vervolgens leer je via een online cursus precies hoe jij je socials kan inzetten om de juiste klanten aan te trekken. In een laatste stap maken we samen een contentplan om jouw doelen te bereiken.

seo content writer gent

Nadien ...

 • begrijpt je dochter of zoontje dat nog in de lagere school zit jouw verhaal,
 • heb je de rode draad gevonden in jouw complex aanbod en verhaal (dit is enkel voor de multipassionate ondernemers die hierop vastlopen),
 • heb je content voor je website en handvaten voor je socialmediacontent die perfect matchen met wie jij bent, wat je doet, wat jou drijft en waarom al het voorgenoemde zo geweldig is,
 • trek jij via die sprankelende content steeds meer juiste klanten aan,
 • heb je meer traffic (van meer leuke klanten) naar je website én meer online verkopen,
 • heb je een contentplan voor de komende 3 maanden waarmee je je doelen bereikt (social media, blogs, podcast, Instagram…)?

wat anderen zeggen

Met haar brede ervaring in content en marketing heeft Chloë mij de voorbije maanden geholpen om mij als zelfstandig copywriter duidelijker te profileren in de markt. Dankzij onze gesprekken en de vele oefeningen vond ik de weg terug naar wat ik echt graag doe én heb ik nu de tools in handen om klanten ook de weg naar mij te laten vinden.

Chloë heeft voor mij een coachingsessie verzorgd om mijn aanbod, doelgroep en positionering helder te krijgen. Nadien heeft ze voor mij bepaalde pagina’s op mijn site herschreven. Ik was blij met haar teksten, maar zeker ook met haar scherpe vragen vooraf om alles helder te krijgen. Ze doet je nadenken over je visie, aanbod en doelgroep, op een toffe manier. Ik kreeg kort daarop bovendien een nieuwe aanmelding voor coaching, dus ik heb de indruk dat de nieuwe content me ook effectief nieuwe klanten oplevert.

It was a pleasure to work with Chloë, she understood from the beginning the goal of the project and she was highly committed to it. I totally recommend her to those who are looking for a professional copywriter: she's accurate, she respects the deadlines, she gives feedback and the communication with her is fast and satisfactory.

In detail

Stap 1: Een uniek gealigneerd verhaal dat klopt én verkoopt (2 live sessies van 1,5u)

We gaan je online verhaal samen uitdiepen. Eerst ga je zelf wat vragen beantwoorden, online vragenlijsten invullen en (intern) brainstormen. Nadien gaan we tijdens twee live coaching/brainstormsessies van 1,5u je marketingfundamenten, pijlers van je personal brand, je unieke boodschap en de perfecte klantenreis voor jouw aanbod uitstippelen. We gaan concreet onder andere volgende vragen beantwoorden:

 • Waarom zouden klanten voor mij kiezen?
 • Wat is mijn unieke visie?
 • Wat is mijn missie in het leven en in mijn bedrijf?
 • Welk aanbod en doelgroep is voor mij op dit moment het meest geschikt?
 • Wat wil ik online uitstralen?

Stap 2: Structuurvoorstel website

Ik stel een websitestructuur voor dat we kort telefonisch bespreken. Dit gaat eenvoudig verwoord over de ‘waar komt wat’. Ik maak een schets van je nieuwe menu’s, contentblokken, beelden, knoppen, enzovoort.

Stap 3: Sprankelende, salesgeoptimaliseerde SEO-content

Ik schrijf alle webcontent op basis van de conclusies van de live sessies en het structuurvoorstel dat we samen afgeklopt hebben. Ik optimaliseer de content zowel op vlak van sales, als op vlak van SEO. Met ‘alle’ bedoel ik je vier belangrijkste pagina’s: home page, over mij pagina en twee aanbodpagina’s. Daarnaast maak ik SEO-richtlijnen op voor je webdesigner.

Stap 4: 3 SEO-blogs voor een trafficboost

Ik bedenk 3 topics voor SEO-blogs die je kunnen helpen om meer traffic naar je website genereren. Nadien schrijf ik deze blogs en integreer ik ze in jouw website, met aandacht voor SEO. De lengte van iedere blog is ca. 500 woorden, inclusief (desgewenst) beelden, figuren en infographics en keywords. De integratie in je WordPress-website is inbegrepen.

Stap 5: Online cursus ‘Shinen op Social Media’ (incl. ChatGPT tips)

Je krijgt toegang tot mijn online cursus, bestaande uit 5 filmpjes van 30 min., boordevol adviezen over social media (focus op LinkedIn en Instagram). Specifieke tips voor beide kanalen komen aan bod, waaronder:

 • het uitwerken van een socialmediastrategie en -plan,
 • hoe krachtige én converterende content schrijven,
 • concrete how to tips om sterke beelden en filmpjes te maken,
 • handvaten om je Intagram-feed en LinkedIn-profielpagina te optimaliseren zodat je meer leads aantrekt en meer verkoopt,
 • hoe je ChatGPT slim kan inzetten voor je content.

Je krijgt hier ook een reeks voorbeelden en templates bij, zodat je meteen aan de slag kan gaan.

Stap 6: Social media contentstrategie en -plansessie (1,5u)

Nadat je zelf aan de slag bent gegaan en een aanzet gedaan hebt voor een socialmediastrategie en een contentplan hebt, op basis van de cursus in stap 5, overlopen we dit samen in een coachingsessie. Je kan al je vragen op me afvuren en we finetunen je strategie en contentplan voor de komende 3 maanden.

Feedback (30 min.)

Je gaat aan de slag met het voorgenoemde. Enkele weken later bespreken we jouw acties en resultaten. Dit is jouw kans om vragen te stellen, feedback en bijsturing te krijgen van mij.

Just so you know...

Dit aanbod is ideaal voor gevestigde ondernemers met een zeker marketingbudget (lees: met een omzet van minstens € 4000). Ben jij beginnend ondernemer en heb jij een pak minder omzet en dus budget (grootte-orde: € 50 à € 150), check dan mijn aanbod ‘mini content boost’.

Praktische details

De investering voor het pakket ‘All-in Magische Online Content’ is € 527 per maand (excl. btw), verspreid over 3 maanden. Drie maanden is de gemiddelde lengte van het traject, maar dit kan soms ook iets korter of langer zijn, afhankelijk van je planning en de ruimte die ik heb om jou te begeleiden. Betaal je dit in één keer, dan krijg je 10% korting op dit bedrag en komt de totaalprijs op € 1423 (excl. btw). Beide bedragen zijn exclusief btw.

Daarnaast is het ook mogelijk om slechts een bepaald aspect aan te pakken, en bijvoorbeeld 2 sessies te boeken rond jouw uniek verhaal of je socialmediacontent op punt zetten via mijn online cursus en een contentplansessie. Vraag indien je hierin interesse hebt een offerte op maat aan.

contact boost ondernemers

Kennismaken?

Voel jij een voorzichtige ja, maar weet je nog niet 100% zeker of dit pakket op dit moment voor jou de juiste optie is? Wil je graag eerst even checken of je een goed gevoel krijgt bij mij? Ik verkoop nooit pakketten zonder iemand eerst even gesproken te hebben! Wat ik altijd doe, is eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Dit geeft ons beiden de kans om in te schatten of we een goed gevoel bij elkaar hebben en of ik op dit moment de juiste persoon ben om jou te helpen. If not, dan stuur ik je naar iemand uit mijn netwerk of hebben we later terug contact. Even goed. 🙂