Strategie, social media, flyer ontwerp en website Inuti

Lifecoach en trainer

Over de klant

Wendy Vanden Bossche van Inuti geeft workshops en trainingen rond welzijn op en naast het werk, zowel voor privépersonen als voor bedrijven. Daarnaast kan je bij haar terecht voor 1-op-1-coaching.

Doel van het project

Wendy kwam eind 2023 naar mij met de vraag om haar te helpen om een aantal dingen op te zetten voor Inuti om zo de eerste klanten aan te trekken. Haar bedrijf stond toen nog in de startblokken. Ze wilde graag eerst een marketingstrategie uitwerken, haar personal brand vormgeven, nieuwe content voor de website, enkele flyers en een Facebook- en Instagram-account.

HET RESULTAAT

We starten met haar Facebook- en Instagram-account te lanceren. Ik ontwierp banners, schreef de teksten voor de profielen en ontwierp enkele templates voor de socialmediabeelden. Sindsdien creëer ik wekelijks socialmediaposts op basis daarvan (tekst + beeld). Vervolgens moesten er een aantal flyers ontworpen worden, waaronder eentje voor Starterslabo en een andere om haar gratis lezingen te promoten. Daarnaast pakten we de website aan in samenwerking met haar webdesigner. Ik focuste me op een structuurvoorstel en het schrijven van de SEO-content. Op het moment van dit schrijven zijn we bezig met een e-book, een cold mail om naar bedrijven te sturen (om haar gratis lezingen te promoten) en haar LinkedIn-profiel.