SEO-blogs freelancer.be

online freelancersplatform

Over de klant

Freelancer.be beheert een database van professionals die diensten leveren als freelancer. Voor bedrijven die op zoek zijn naar kortdurende arbeidskrachten, biedt de website de mogelijkheid om opdrachten te plaatsen. Freelancers kunnen vervolgens reageren op deze opdrachten door offertes in te dienen.

Doel van het project

Sinds augustus 2023 schrijf ik elke week een blog voor de website freelancer.be. De bedoeling is om de website hoger te doen ranken in Google en freelancers die de website bezoeken, interessante tips te geven.

HET RESULTAAT

Enkele voorbeelden van SEO-blogs die ik schreef voor deze website: www.freelancer.be/blog/top-vijf-freelance-vaardigheden-waar-in-2023-veel-vraag-naar-is en www.freelancer.be/blog/zo-kan-je-als-freelancer-meer-grip-krijgen-op-je-financien. Mijn contactpersoon Samira schreef over mijn werk het volgende: “Chloë levert elke week gevatte en relevante blogs aan voor onze site. Ruim voor de deadline zorgt zij ervoor dat wij kant en klare blogs hebben die direct te publiceren zijn! Erg blij met haar inbreng voor onze site!”