Aanpassingen website en social media templates Baken

Gecertificeerd familiebedrijvenadviseur en coach

Over de klant

Florence van Baken begeleidt ondernemersfamilies via een aanbod op maat: 1-op-1-begeleiding van leden van ondernemersfamilies en trajecten voor de hele familie. Daarnaast organiseert ze retraites.

Doel van het project

Op de website van Baken stonden hier en daar blokken tekst en beelden op de verkeerde plaats. Florence vroeg me om dit te bekijken en de website aan te passen, zodat hij er professioneler zou uitzien. Daarnaast wou ze graag enkele beelden laten ontwerpen om op de website te zetten, alsook enkele nieuwe webpagina’s, o.a. over de retraites. De content zou ze zelf aanvullen. Ten slotte vroeg ze me om enkele socialmediatemplates te maken.

HET RESULTAAT

Ik paste de home page, de pagina’s ‘retraites’, ‘aanbod op maat’, ‘over mij’ en ‘contact’ aan. Ik creëerde nadien enkele webpagina’s, zoals www.baken.biz/retraite-next-generation en www.baken.biz/ondernemersfamiliescan. Vervolgens maakte ik het beeld hieronder in Canva, alsook enkele socialmediatemplates, meer bepaald een carrousel over de retraites, twee templates voor quotes en een template om een van de retraites in de kijker te zetten.