Kickstart Your Personal Branding: Facebook

Zou je graag een bepaalde niche (sterker) aanspreken via Facebook? Facebook is nog steeds een van de grootste socialmediaplatformen en kan je helpen om gerichter bepaalde passieprojecten of matchklanten aan te trekken, zodat je niet meer enkel hoeft te rekenen op de ‘via via’.

Wil je niet in een leeromgeving duiken om het zelf te leren of een volledig traject volgen, maar zou je toch heel graag met het bovenstaande aan de slag gaan?

Dit kleine rebrandingpakket is wat jij nodig hebt! Het is een combinatie van brainstormen, een paar kleine onderdelen uit mijn leeromgeving én take overs door mij.

Wat gaan we doen?

De opbouw van dit pakket:

Brainstormsessie personal branding fundamenten (2u)

Ik stuur je documenten voor de input van je personal branding fundamenten (bv. unique selling points, waar je voor staat, kernwaarden, mission statement, doelgroep …). Je probeert dit zo goed mogelijk aan te vullen. Tijdens een brainstormsessie van 2u help ik je om deze fundamenten nog beter te verwoorden en te finetunen.

Je profiel herwerken

Op basis van de input uit de brainstormsessie ontwerp ik een banner in je huisstijl, die je kan toevoegen aan je Facebook-profiel(en), en schrijf ik content voor je bio(‘s).

Ik geef je in deze stap ook een checklist mee die je kan gebruiken om de rest van je profiel stap voor stap aan te passen.

Brainstormsessie actieplan (1,5u)

Ik stuur je een paar videotrainingen met aanvullende materialen zoals templates door, namelijk: 1) hoe Facebook werkt (over het algoritme vooral), 2) welke soort content ik aanraad voor Facebook (contentpijlers), 3) best practices rond de structuur en opbouw van Instagram-posts, 4) storytellingtechnieken, 5) hoe kom je op contentideeën en 6) wat je best allemaal doet op vlak van interactie.

In de brainstormsessie van ca. 1,5u gaan we het hebben over je actieplan, dus over je contentplan en de andere to do’s. Jij doet een aanzet voor je contentplan en ik vul aan met feedback en ideeën. We bespreken dit in de sessie dan samen en komen samen tot een sterk plan dat voor jou goed voelt.

Canva-templates voor beelden

Ik bereid 3 Canva-templates voor. Welke templates precies hangt af van jouw uniek bedrijf, doelgroep, focus etc.

Voorbeelden:

  • titelbeeld voor een foto
  • quotebeeld(en) (voor citaten en/of reviews)
  • titelbeeld voor een filmpje of Reel

Posts maand 1

Ik neem om te beginnen 8 posts per maand over (2 posts per week).

Hoe doen we dit? Jij bereidt elke week input voor de post van die week voor, bv. in bulleted lists, in een voicebericht dat je bv. via WhatsApp stuurt, afhankelijk van wat jij het gemakkelijkste vindt.

Nadien schrijf ik de post en maak ik het beeld of de beelden.

Nadat deze stappen afgerond zijn, kunnen we eventueel verder samenwerken. Ik kan dan bv. al je content overnemen, bv. 3 posts per week. Dit is echter niet inbegrepen in dit pakket.

Ik weet niet goed hoe sterk mijn personal brand nu al is ...

Je kan het checken via mijn gratis test ‘hoe sterk is jouw personal brand?’. Geen zorgen, je e-mailadres meegeven moet niet en zelfs als je dit wel doet, kom je niet in mijn mailfunnel terecht.

Praktisch

Waar? Ik verkies om de brainstormsessie live te laten doorgaan, omdat live brainstormen veel beter werkt dan wanneer dit online gebeurt. Als je in een straal van 10 km rond Gent woont, dan kan de sessie bij jou thuis doorgaan of op een onderling afgesproken locatie. Indien je verder woont kunnen we een geschikte plek afspreken, maar komt er wel een verplaatsingskost bij. Online brainstormen kan natuurlijk ook, maar ik raad dit af.

Je betaalt € 1250 (excl. btw) + en eventuele verplaatsingskosten aan € 0,40 per km (enkel als je buiten de straal van ca. 10 km rond Gent woont). Deze investering kan verdeeld worden in max. 4 schijven van € 312,5, verspreid over 4 maanden.

Ik maak graag eerst even kennis met geïnteresseerden, vooraleer ik start met een samenwerking. Boek je call via onderstaande link. Deze kennismaking kan ook live doorgaan, bv. in een koffiebar in Gent. Stuur me in dat geval nog even een kort mailtje naar info@e-magined.be, zodat we concreet kunnen afspreken.