Dag iedereen! Ik ben Chloë De Raedt, enthousiaste, not your average content creator en coach voor KMO’s, ngo’s en ondernemers in de branche gezondheid & welzijn. Grafisch ontwerp, teksten schrijven en coaching, YES, ik ben een echte multipassionate. Ikke in een notendop:

  • Soms wou ik dat het anders was, maar ik ben constant op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren, zowel fysiek als mentaal. Ik ben dus erg geïnteresseerd en geboeid door alles wat met persoonlijke ontwikkeling en gezondheid te maken heeft. Vandaar ook mijn keuze qua doelgroep.
  • “Wat gaan we doeenn?” Ik ben een echte levensgenieter en zo iemand die altijd wel een leuke (weekend)activiteit weet te vinden: rommelmarktje doen, naar de wellness, gaan chillen op een leuk plekje aan zee, een charmant dorpje in de Ardennen gaan uitchecken… geef me een thema of locatie en ik vind iets.
  • Ik kan anderen en hun gevoelens zonder veel moeite begrijpen en me inleven. Dit is echt een soort van superpower, al zeg ik het zelf.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd naar jou. Want mijn job draait 100% om jou begeleiden en helpen!

Zien of we klikken? Boek een vrijblijvende kennismakingscall (30 min.

content creator gent

een beetje geschiedenis

Al van jongs af aan voel ik me aangetrokken tot kunst, tekenen, schrijven en knutselen. In mijn vrije tijd ging ik als kind naar de kunstacademie, maakte met mijn vriendinnen boekjes over verschillende onderwerpen en hield dagboeken bij over familiewandelingen in de Ardennen. Op latere leeftijd studeerde ik archeologie, waar ik leerde over verschillende culturen en kunstgeschiedenis. Tijdens die studies trok ik verschillende keren naar het buitenland, wat me deed beseffen hoe zeer ik België wilde verlaten. 😉 Nadat ik mijn master fysische geografie had afgerond, ging ik aan de slag als projectmedewerker bodemsaneringen in een milieubedrijf. Ik besefte echter al snel dat dit niets voor mij was, hoewel ik nog steeds sterk het gevoel had dat ik iets voor mens en milieu wilde betekenen.

Ik ging backpacken in Latijns-Amerika en kwam terug met een antwoord. Ik wilde iets creatiefs doen. Ik volgde wat cursussen (in 2017), deed wat vrijwilligerswerk en vond een job in Malta, waar ik werd aangenomen als content writer en grafisch ontwerper. De zon en het expatleven waren geweldig, maar ik miste iets en had nog steeds de behoefte om iets te doen dat ‘ertoe deed’. Zo kwam ik uiteindelijk terecht bij Join For Water, een Belgische ngo. Omdat het mijn droom was om mijn eigen bedrijf op te starten, volgens mijn eigen waarden en ideeën, richtte ik in de zomer van 2020 E-magined op!

Een beetje geschiedenis...

In mijn jonge jaren – hehe, yes met mijn 33 jaar ben ik eigenlijk nog altijd jong, maar goed – volgde ik twee masterstudies (archeologie en geografie). Dit waren interessante opleidingen, die ik ook afrondde. Maar algauw merkte ik dat de wetenschappelijke richting niet mijn ding was.

Na een job als projectmedewerker bodemsaneringen besloot ik me te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en op zoek te gaan naar mijn ware ik, o.a. door me te laten coachen. In die periode – in 2017 om precies te zijn – ging ik aan de slag als copywriter en grafisch vormgever in een digital publishing bedrijf.

Sindsdien heb ik in en voor verschillende bedrijven gewerkt, groot en klein. Zo leerde ik alles over online marketing en (vooral) over hoe je met weinig budget veel kunt bereiken.

Ik ontdekte gaandeweg ook mijn missie. En mede door mijn roeping te vinden vond ik uiteindelijk zelf steeds meer rust en geluk. Andere ondernemers helpen met het uitbouwen van en verder laten groeien van hun business, in verbinding met zichzelf en anderen, doe ik vandaag met veel passie.

Wat mijn (ex-)klanten over mij vertellen:

Katrien (Wandel met Gevoel)Lach- en wandelcoach
Lees verder
Chloë geeft op een rustige manier en in mensentaal vele tips waarmee je meteen aan de slag kan gaan. Na het gesprek had ik zoveel zin om er meteen concreet iets mee te doen om mijn bedrijf nog beter op te kaart te zetten!
Giulia (Weekendesk)
Giulia (Weekendesk)Brand Content Manager
Lees verder
It was a pleasure to work with Chloë, she understood from the beginning the goal of the project and she was highly committed to it. I totally recommend her to those who are looking for a professional copywriter: she's accurate, she respects the deadlines, she gives feedback and the communication with her is fast and satisfactory.
Kristof (Inner Mind)Sportvoeding- & voedingscoach
Lees verder
Ik kreeg heel wat nieuwe inzichten om mijn onderneming meer in de kijker te zetten. Heel wat handige tips, die duidelijk verstaanbaar zijn, en die geen grote investering vragen, wat voor mij een pluspunt is als beginnende onderneming. Ik raad haar zeker aan, beginner of ervaren.
F.B.Diëtiste
Lees verder
Elke weerstand die ik in het begin ondervind, wordt op een of andere manier mijn werkpunt! Ik vind de krachten om ermee aan de slag te gaan! Ik leer gelijk alles ruimer te bekijken… Je bent geweldig!
Eveline (Volo Media)
Eveline (Volo Media)Team Lead BENL
Lees verder
Chloë is a very reliable and creative coworker who can take on any design or writing task that comes her way!
Tine (Join For Water)
Tine (Join For Water)Programmaverantwoordelijke België
Lees verder
Chloë has designed a number of brochures, a logo, flyers, social media images and infographics for Join For Water. She is very good at meeting deadlines & designing beautiful graphic materials for any target audience, whether they are kids, teachers or a general public.
Antoine (AthleTea)
Antoine (AthleTea)Zaakvoerder theewebshop
Lees verder
Chloë has done a quality work. I asked her this job quickly, she didn’t hesitate to shorten her deadline! In addition, she let’s her creativity express itself without limit since she offered me more sketches than expected.
Hester (Nursing Vlaanderen)
Hester (Nursing Vlaanderen)Marketingmanager
Lees verder
Sinds Chloë onze socialmediakanalen beheert, stijgt het aantal volgers elke week. Binnen onze organisatie omschrijven wij deze ontwikkeling als het Chloë-effect. Chloë is initiatiefrijk en creatief, zij voelt de doelgroep goed aan en beschikt over een scherpe pen. We werken heel graag met haar samen!’
Esther (Willow)
Esther (Willow)Creative Marketing Specialist
Lees verder
Great (Dutch) copywriting and translations with attention to search engine optimization!
Marisa (Centrum voor Mindful Leven)
Marisa (Centrum voor Mindful Leven)Mindfulnesstrainer en psychotherapeute
Lees verder
Chloë is een natuurtalent. Ze kent haar klant en wenst de klant een goede business. Je kunt erop rekenen.
Marthe (Contentatelier)
Marthe (Contentatelier)Content coach
Lees verder
I really enjoyed working with Chloë on an exciting publishing project. She's incredibly fast, clever and hands-on. Her combination of writing, marketing and graphic skills is extremely valuable. I hope to have the opportunity to work again with her in the future.
Ineke (Alles is Liefde)
Ineke (Alles is Liefde)Matchmaker en relatiecoach
Lees verder
Chloë werkt heel grondig en geeft heel goeie raad en inzichten!
Marjolein
MarjoleinGrafisch vormgever
Lees verder
Ik nam vandaag voor het eerst mee aan de online netwerk-talk van Chloë. Het was een super fijne ervaring waarbij we in kleine groepjes met elkaar in gesprek gingen over onze ondernemingen. Ik heb via deze weg weer een groep interesse, ambitieuze mensen leren kennen wat altijd leuk is. Chloë zorgde voor een vlotte begeleiding van het groepsgesprek. Ik kijk alvast uit naar de volgende bijeenkomst!
Previous
Next

Software

Ik kan werken met de belangrijkste Adobe-tools voor grafisch ontwerp zoals Illustrator en InDesign, webdesigntools zoals Elementor, communicatie- en planningstools zoals Slack, Trello en Notion, socialmedia-apps en e-mailmarketingsoftware.

logos