Tweemaandelijkse online koffieklets

Tweemaandelijkse online koffieklets

Zelf ondervond ik dat het als starter, maar ook als gevestigde ondernemer, supernuttig is om te connecten met andere ondernemers. Het is immers een goede manier om potentiële klanten te leren kennen.

En dat niet alleen, je leert door te netwerken ook vaak iets bij én het zorgt voor een gevoel van verbinding.

Om dit gegeven te stimuleren, organiseer ik om de twee maanden een netwerkmoment, een soort van online koffieklets.

Tijdens dit event ga je speeddategewijs videocallen met andere deelnemers, telkens 15 min. Je kiest zelf waarover je praat: je kan jezelf voorstellen, vragen stellen, sparren over een bepaald topic dat je interesseert…

Achteraf krijg je de LinkedIn-profielen van alle deelnemers toegestuurd. Zo kan je contact houden en elkaar blijven inspireren.

online netwerkevent
netwerkevent gent

Praktische details

De eerste sessie is gratis. Nadien betaal je € 10.

Om in te schrijven, klik je onderstaand op de knop. Vul vervolgens je naam en e-mailadres in en je ontvangt eerstdaags de factuur. Na de betalingsontvangst ben je ingeschreven en krijg je van mij een bevestigingsmail.

Is het de eerste keer dat je deelneemt, dan ontvang je geen factuur en wordt je inschrijving meteen bevestigd via mail, tenzij het maximum aantal deelnemers reeds bereikt is. De eerste sessie is immers gratis.

Opgelet, soms komt de bevestigingsmail in spam terecht. Check dus zeker je spam-inbox!

Volgende online koffiekletsmomenten

Check hieronder de volgende online netwerkmomenten. Let op, het maximum aantal deelnemers is 15 (mezelf niet meegerekend). Wil je er graag bij zijn, schrijf je dan zo snel mogelijk in.

24 mei van 14u tot 15u30.

13 juli van 14u tot 15u30.