Je wil graag een paar zaken of een groot of klein deel van je content of ontwerpwerk uitbesteden.

Jij of je bedrijf hebben al een mooi klantenbestand of donateuren, maar het kan pakken beter.

Je hebt een bepaald marketingbudget om een expert in te schakelen (je bent dus geen starter).

Knik jij nu enthousiast van ‘ja’? Dan zit je hier goed. 

Hoe pakken we dat aan?

Ik bouw verder op jouw marketingstrategie, en ontwerp knallende visuals en/of schrijf topcontent voor jouw doelgroep. Hieronder lees je meer in detail wat ik voor jou kan doen. Weet jij niet goed waar te beginnen of wat je nu precies best aanpakt? Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kunnen we dit bespreken.

Oeps, ik ben wel een starter en/of wil graag zelf aan de slag met mijn content & visuals?

De content en copy op je website

Een website met aantrekkelijke en vlot lezende teksten hebben is vandaag de dag essentieel. Daar is iedereen het over eens. Denk ik. Hoop ik.

Wist jij bijvoorbeeld dat de meeste mensen alleen de eerste paar zinnen lezen wanneer ze op een homepage van een website terechtkomen?

Kan jouw website een opfrisbeurt gebruiken op inhoudelijk vlak of heb je nog geen letter neergepend, maar het is het hoog tijd dat dit gebeurt? Ik kan jou helpen!

Daarnaast kan ik blogs schrijven voor jouw blogpagina. De prijs hangt af van het aantal woorden, of er veel topic- en SEO-onderzoek nodig is en of ik ook afbeeldingen moet zoeken.

Brochures en e-books

Jouw verhaal en aanbod mag dan wel zo sterk of interessant zijn als je maar wilt… als je klanten wilt aantrekken, dan moet je uitpakken met sterke visuals om dit alles ’te verkopen’. Zo simpel is het.

Ik kan jouw whitepaper, bedrijfsbrochure of jaarverslag ontwerpen, gebaseerd op jouw huisstijl. Het is mogelijk om een online versie te maken, indien je jouw brochure bv. ook graag via mail verspreidt. Ik kan ook een interactieve pdf maken met openklapbare onderdelen (Adobe View).

Weet je niet goed wat je precies nodig hebt? Contacteer me vrijblijvend en dan bespreken wat dit kort even.

Webdesign voor bestaande websites

Heb je al een website, maar wil je graag een of meerdere pagina’s toevoegen, de lay-out veranderen of een online leeromgeving toevoegen? Ik kan je helpen!

WordPress is een van de beste software om websites te maken voor schaalbare bedrijven. Je kan immers een link leggen met e-mailmarketingsofware, betaalsystemen en er is enorm veel mogelijk op vlak van design. Daarom werk ik uitsluitend met deze software, gecombineerd met de websitebouwer (plugin) Elementor.

Je kan bij mij terecht voor aanpassingen en toevoegingen aan je bestaande WordPress website, zoals nieuwe webpagina’s aanmaken, een opfrissing van de lay-out, de toevoeging van een leeromgeving…

Veelgestelde vragen

Hieronder ontdek je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over mijn aanbod.

Copywriting is gericht op het overtuigen van mensen om actie te ondernemen. Vaak is deze actie iets kopen, maar het kan ook iets anders zijn. Voorbeelden: aanbod- en productpagina’s op websites, nieuwsbrieven, reviewblogs, posts en advertenties op sociale media en landingspagina’s.

Content writing daarentegen is bedoeld om te informeren. Voorbeelden van content zijn blogs met tips, de meeste webpagina’s en nieuwsartikelen. Natuurlijk wordt content vaak indirect geschreven om het publiek warm te maken voor een bepaalde dienst, bedrijf, product… maar het doel van content is nooit direct om mensen iets te laten doen, bijvoorbeeld iets te laten kopen.

Sommige teksten bevatten bovendien zowel paragrafen of zinnen die eerder als content kunnen gezien worden, als paragrafen of zinnen die eerder als copy kunnen aanschouwd worden.

Dit hangt af van het aantal pagina’s, de hoeveelheid tekst die je op elke pagina wilt plaatsen en in welke mate je input van mij verwacht op inhoudelijk vlak. De prijs varieert gewoonlijk tussen € 400 en € 1000.

Copywriters die in het Vlaams-Nederlands schrijven vragen gemiddeld tussen € 40 en € 150 per uur (excl. btw). De prijzen variëren afhankelijk van het aantal jaar ervaring.

Zelf vraag ik voor alles wat ik doe als copywriter en content writer € 70 per uur (excl. btw). Ik heb intussen ca. 7 jaar ervaring, waarvan 3 jaar als zelfstandige.