GRATIS MASTERCLASS

Hoe ook jij meer Vrijheid in je Business kunt Creëren

Spijtig, deze masterclass is afgelopen, maar je kun in plaats daarvan wel meedoen aan mijn gratis challenge ‘Boost je Gloednieuwe Business’!

Online, vanuit jouw zetel of bureau.

business mentor marketing

Hey lieve ondernemer! Hoe gaat het vandaag met jou? En met je business? Werk jij veel uren, maar bereik je niet zo veel?

Je bent niet alleen. Maar wat als…

💝 je slechts enkele uren per dag moest werken en toch je droomomzet kon draaien?

💝 je kon kiezen waar je werkt (Italië, Nieuw-Zeeland, Spanje, Bali…?)

💝 je 80% van je tijd spendeerde aan wat jou energie geeft?

Hoe zou je je dan voelen? En welke impact zou dit hebben op je privéleven?

Geen idee hoe je dit kan bereiken? I’ve been there…

Enkele jaren geleden liep ik (ook) vast op werken met low energy klanten, een omzet die bleef haken op 2000 euro per maand en twijfel of dit wel het juiste pad was. De angst om mijn hoofdberoep (kantoorjob) op te geven was groot, dus ik bleef maandenlang twee deeltijdse jobs uitoefenen, met als gevolg (vooral) veel stress.

Tot ik een burn-out kreeg midden in de ‘coronatijd’ en besliste ‘nu is het genoeg’. Ik wilde meer vrijheid en genieten van het leven! En ik wilde ook niet meer in het grijze België wonen. F**k that shit, dacht ik. Sorry voor de taal, guys. 🤣

Na ongeveer een jaar bereikte ik helemaal wat ik wilde: ik werkte nog slechts een paar uur per dag en ik behaalde een mooie omzet. Ik besloot zelfs om digital nomad te worden. 😎

Vandaag reis ik de wereld rond, kies ik wanneer en hoeveel ik werk EN heb ik meer dan genoeg tijd om naar de zonsondergang te kijken met een wijntje, een plons in het zwembad of een gezellige urenlange babbel met een paar colivers tijdens de lunchbreak.

Wil je weten wat mijn geheim is? Dat verklap ik in mijn gratis masterclass.

In deze masterclass:

🔥 Waarom jij je doelen (nog) niet behaald hebt

🔥 Hoe het komt dat jij niet door je omzetplafond kan schieten

🔥 Waarom het zo moeilijk kan lijken om elke dag productief en gemotiveerd te zijn

🔥 Hoe je vrijheid creëert door niet meer, maar net minder hard te werken

🔥 De 5 essentiële stappen die daarvoor nodig zijn.

business coach gent

Over mij

Mijn naam is Chloë en ik ben business mentors voor starters in de branche gezondheid & lifestyle. 🥰

Ik heb ongeveer 6 jaar ervaring met content, strategie, branding en social media, eerst als werknemer en later zelfstandig.

Met de jaren leerde ik hoe je met een klein budget een succesvolle online business kunt uitbouwen en je omzet op korte tijd sterk kunt te doen stijgen, en dat terwijl je slechts een paar uur per dag werkt.

Nu wil ik jou ook graag helpen om dat vrij en gebalanceerd leven uit te bouwen! Dat doe ik via online een-op-eentrainingen.

In mijn gratis masterclass eind november deel ik mijn geheim met jou, gratis en voor niets.

Liefs, Chloë

GRATIS MASTERCLASS

Hoe ook jij meer Vrijheid in je Business Kunt Creëren

26 oktober 2022, van 10u tot 11u

Meld je aan en ontvang de replay in je inbox!