Personal branding: co-creatie

Samen creëren we prachtige content & visuals die 100% JIJ zijn

Voor ondernemers die via hun content en visuals meer klanten willen aantrekken die echt bij hen passen, zodat hun omzet stijgt en ze meer werkplezier ervaren

seo content writer gent

Daar zit je weer …

  • die perfecte Instagram-post te creëren, waar niemand op reageert,
  • urenlang te tokkelen op je toesenbord voor die ene knallende nieuwsbrief over je aanbod,
  • en gisteren was je weer een volledige dag kwijt aan aanpassingen maken aan je website …

Eerlijk: je hebt het een beetje gehad met je marketing. Je wilt er eigenlijk liever vanaf, maar twijfelt omdat je niet te veel budget wilt uitgeven.

Je zoekt iemand die je op een efficiënte en gealigneerde manier kan helpen om jouw persoonlijk merk uit te bouwen via passende content en visuals.

Want je ‘ondernemersdroom’ is om je 100% te kunnen focussen op het werk dat je leuk vindt, zoals je klanten coachen.

Je wil dolgraag meer leuke klanten, meer omzet en meer werkplezier. Maar hoe?

Aan het knikken van ‘ja’? Schakel hulp in. Jouw toekomstige ik (over 6 maanden, 1 jaar, 2 jaar …) zal jou enorm dankbaar zijn! 😉

Op deze manieren kan ik je helpen:

personal brand boost

Boost je Personal Brand (live, 5u)

Deze deepdivesessie van 5u is voor jou als je je personal brand een boost wil geven, en zo meer klanten wilt trekken die écht bij je passen. We gaan terug naar de basis, vertrekkende van een aantal tools en vragenlijsten, die je op voorhand krijgt. Tijdens de sessie gaan we brainstormen, uitdiepen en pingpongen, en ga je leren hoe je met personal branding aan de slag kunt gaan, in de praktijk.

Prijs: € 647

co-creatie grafisch ontwerp

Take over (grafisch ontwerp, webdesign of copywriting)

Wil je de teksten van je website laten (her)schrijven, met aandacht voor SEO, een brochure laten ontwerpen, socialmediajablonen laten maken, een flyer met een nieuw aanbod, een logo laten ontwerpen, een nieuwe webpagina laten maken … Ik kan het voor jou doen. P.S.: Er zijn steeds feedbacksessies inbegrepen. Want ik ga door tot jij tevreden bent.

Prijzen: op maat

Pick my creative brain

Loop je vast op iets specifiek, bv. je contentstrategie en -plan voor social media, de inhoud van je brochure, je funnel (denk aan een webinar met follow-up via mail) of teksten op je website die niet helemaal vlot lezen? In deze adviessessie van 1u, 1 op 1 met mij, haal ik je uit je mentale knoop. Wat is mogelijk? Ik beantwoord al je vragen, geef feedback op je contentstuk en/of je huidige aanpak, geef je gericht advies …, aan jou de keuze! 

Prijs: € 100 (excl. btw)

Veelgestelde vragen

Hieronder ontdek je antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Voor copywriting en content writing vraag ik € 70 per uur (excl. btw). Voor grafisch werk vraag ik € 50 per uur. Als mentor vraag ik € 100 per uur. Daarvan uitgaande zijn mijn prijzen opgemaakt.

Heb je hulp nodig met je content, maar weet je niet goed wat nu precies best eerst aangepakt wordt? We kunnen even afstemmen en dit bespreken in een kennismakingscall. Boek deze via deze link.

SEO (search engine optimization) is de gemeenschappelijke noemer van allerlei strategieën die tot doel hebben om de zichtbaarheid van een website in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Het doel van SEO is meer organisch verkeer naar je website te genereren en de vindbaarheid te vergroten.

Let wel, wat ik doe als SEO content en copywriter is gefocust op on page SEO en content. Ik houd me bijvoorbeeld niet bezig met backlinks, meten, indexering of technische zaken die niet te maken hebben met je content. Wil je een allround SEO-strategie uitwerken, dan kunnen we wel een samenwerking uitwerken met andere partijen uit mijn netwerk die hierin gespecialiseerd zijn.

Copywriting is gericht op het overtuigen van mensen om actie te ondernemen. Vaak is deze actie iets kopen, maar het kan ook iets anders zijn. Voorbeelden: aanbod- en productpagina’s op websites, nieuwsbrieven, reviewblogs, posts en advertenties op sociale media en landingspagina’s.

Content writing daarentegen is bedoeld om te informeren. Voorbeelden van content zijn blogs met tips, de meeste webpagina’s en nieuwsartikelen. Natuurlijk wordt content vaak indirect geschreven om het publiek warm te maken voor een bepaalde dienst, bedrijf, product… maar het doel van content is nooit direct om mensen iets te laten doen, bijvoorbeeld iets te laten kopen.

Sommige teksten bevatten bovendien zowel paragrafen of zinnen die eerder als content kunnen gezien worden, als paragrafen of zinnen die eerder als copy kunnen aanschouwd worden.

Ik kan je webpagina’s aanpassen of herwerken. Een website van nul maken bied ik echter niet meer aan. Zou je graag een website laten maken? Ik ken verschillende fantastische webdesigners die een mooie website kunnen maken, van basic tot uitgebreid (afhankelijk van je verwachtingen en budget).