5-Daagse Challenge

Boost je Business

Ontvang 5 dagen lang elke dag een superhandige tip in je inbox.

gratis masterclass gent

Hey lieve ondernemer! Hoe gaat het vandaag met jou? En met je business?

Ben je nog niet zo lang geleden begonnen als zelfstandige, maar loopt het toch niet helemaal zoals je had gehoopt of verwacht?

Misschien kan je wel wat extra tips gebruiken. Altijd welkom, niet?

Ik heb een challenge ontwikkeld die je zeker en vast interessant gaat vinden: de ‘Boost je Business’ challenge. I know, niet zo’n originele naam, maar ik kwam even op niets beters. 😁

Zin om mee te doen? Klik op de knop hieronder en ontvang de eerste tip meteen in je inbox!

De challenge deed me beseffen dat marketing eigenlijk heel simpel kan zijn. Ik kan de tips blijven gebruiken, ook na afloop van de challenge. Merci!

~ Marie

In deze challenge zitten enkele superslimme hacks die ik nog nooit gehoord had. Tijdens de week dat ik de challenge doorliep had ik er meteen een lead bij. Super!

~ Tom

Nadat ik meedeed aan de challenge ‘Boost je Business’ ging ik heel anders kijken naar mijn bedrijf en wat er mogelijk was. Ik vond de tips superinteressant. Bedankt!

~ Els

business coach gent

Over mij

Mijn naam is Chloë en ik ben business mentor voor hoogsensitieve en introverte starters. 🥰

Ik heb ongeveer 6 jaar ervaring met content, strategie, consultancy en social media, eerst als werknemer en later zelfstandig.

Met de jaren leerde ik hoe je met een klein budget een succesvolle business kunt uitbouwen en je omzet op korte tijd sterk kunt te doen stijgen, en dat terwijl je de balans bewaart met je privéleven.

Die kennis deel ik nu met starters via online een-op-eensessies, onder de vorm van trajecten en cursussen.

Liefs, Chloë

GRATIS CHALLENGE

Boost je Business

In je mailbox, elke dag