Online 1-op-1-traject

Geen zin meer in overweldiging en 'niets lijkt echt te werken'? Via mijn traject leer je hoe je een goedlopend bedrijf kunt uitbouwen waar jij gelukkig van wordt!

Online 1-op-1-traject

Geen zin meer in overweldiging en 'niets lijkt echt te werken'? Via mijn traject leer je hoe je een goedlopend bedrijf kunt uitbouwen waar jij gelukkig van wordt!

Ben je vol enthousiasme gestart, maar voel je nu vooral onzekerheid? Zal het wel lukken? Wat werkt en wat niet? Waar zit mijn publiek? No worries! Ik schiet je te hulp. 😉

Sinds 2017 werk ik in online marketing. Intussen heb ik zelf twee bedrijven opgericht. In 2022 heb ik op basis van al die kennis en ervaringen een methode ontwikkeld om beginnende ondernemers te helpen met het uitbouwen van een business die hen doet stralen.

Via mijn stappenplan leer je om een heldere visie te ontwikkelen, doelen te stellen én te plannen mét resultaat.

Anders dan andere coaches of mentoren, leer ik je bovendien de skills om jouw plannen ook effectief waar te maken. 

En dat niet door je dood te werken, elke dag gekke reels te maken en wakker te liggen van je omzet, maar door de connectie met jezelf (terug) te vinden en te ontdekken hoe je connectie met anderen kunt leggen (=verbindende marketing).

business coach gent foto

Na het programma...

Weet jij PERFECT waar je naartoe wilt met je bedrijf, wat maakt dat jouw motivatie verhoogt en je magnetisch wordt voor leuke klanten.

Zitten de fundamenten van je bedrijf goed, zoals je aanbod en doelgroep, én weet jij hoe je offline en online zichtbaarder kan worden via een strategie die goed aanvoelt en – ahum, eindelijk – werkt, zodat jij een stabiele maandomzet gaat draaien.

Ben je niet langer overweldigd door een onoverzichtelijke en ellenlange to-dolijst, maar weet je precies wat je wanneer moet doen, zodat je meer rust en balans gaat ervaren.

Weet jij hoe je je energie kan managen en je mindset kan controleren, zodat jij na je werk met een voldaan gevoel je laptop kan dichtklappen.

✨ Tijdelijke actie ✨

Op 21 februari 2023 word ik 33 jaar! Om dat te vieren heb ik een verjaardagsactie gelanceerd. Je krijgt daarbij € 497 korting op mijn traject én een dubbele garantie (omzet en betalende klanten).

Ik heb immers opnieuw 3 plekjes vrij voor mijn 1-op-1-traject voor wie op 1 maart wilt starten!

Voor wie

“Chloë geeft op een rustige manier en in mensentaal vele tips waarmee je meteen aan de slag kan gaan.”

~ Katrien (Wandel met Gevoel)

“Elke weerstand die ik in het begin ondervind, wordt op een of andere manier mijn werkpunt! Ik vind de krachten om ermee aan de slag te gaan! Ik leer gelijk alles ruimer te bekijken… Je bent geweldig!”

~ F.B. (diëtist)

Hoe pakken we dat aan?

In een korte introcall (halfuurtje) peil ik naar jouw verwachtingen, noden en wat je al geprobeerd hebt (zonder veel succes). Ik luister dus naar jouw verhaal.

Op basis van al deze input pas ik de modules van het programma aan.

Vervolgens starten we met de een-op-eensessies. Hieronder vind je wat precies inbegrepen is en de inhoud van de modules.

10 online een-op-eensessies (om de 2 weken)

In de online 1-op-1-sessies (via videocall) gaan we in op de opdrachten, brainstormen we samen, kan je vragen stellen en toon ik je een aantal dingen. De totale duur van een sessie is 1u15.

De laatste sessie is een feedbacksessie van de laatste opdrachtenreeks. In die laatste sessie kan je bovendien ook nog vragen stellen over andere modules of zaken waar je mee vastloopt.

Online cursus (modules)

Je ontvangt deepdive-filmpjes waarin ik uitleg geef, alsook documenten en pdf’s met opdrachten. Dit wordt je bijbel (waarmee ik niets religieus of spiritueel bedoel 😉)! 

Ik plaats ze op Google Drive. Die kan je na afloop van het traject nog steeds raadplegen (gedurende 6 maanden). Zo kan je er altijd op terugvallen.

10 reeksen opdrachten

Bij elke module of sessie horen opdrachten. Denk aan je strategisch referentiekader uitwerken, je doelgroep, je doelen formuleren en meer.

De opdrachten staan telkens beschreven in documenten, die ik met jou deel via Google Drive. Je hebt telkens ca. 2 à 3u tijd nodig om de opdrachten te doen.

Templates, handleidingen en checklists

Je krijgt verschillende templates, handleidingen en checklists van mij, bv. voor je vision map, je website, je businessplan, je lead magnet(s) en socialmediapagina’s waar je je op zult gaan focussen.

Follow-up via Telegram (doorlopend)

Je kan gedurende het volledige traject van 5 maanden op elk moment vragen stellen via Telegram. Dat is een gratis app die vergelijkbaar is met WhatsApp, moest je het niet kennen.

Je kan daarbij steeds rekenen op antwoord binnen de 48 uur. Ik hou deze chatbox goed in het oog, zodat ik je z.s.m. kan helpen.  🥰

Online netwerkevents (2 sessies)

Om de 2 maanden organiseer ik informele netwerkmomenten (online, in groep) van 1,5u, waarin mijn cursisten en externe ondernemers kunnen connecten met elkaar, van elkaar kunnen leren, sparren rond bepaalde zaken waar ze op vastlopen… Dit is een mooie kans om te netwerken.

Er zijn 2 sessies inbegrepen in mijn programma. Nadien kan je aansluiten tegen betaling.

verjaardagsactie

Wat houdt mijn verjaardagsactie precies in?

* Een korting van 497 euro op het volledige traject, 8 dagen geldig, van 14 t.e.m. 22 februari.

* Voor wie op 1 maart wilt starten met mijn traject.

* Dubbele garantie: 

1° Tijd: we gaan door tot jij je omzetdoel behaald hebt (wat we samen realistisch gaan bepalen).

2° Klanten: we stoppen niet vooraleer jij betalende klanten hebt.

Modules

Klap de menu’s hieronder open om te ontdekken wat de verschillende modules van het traject inhouden.

In deze eerste module gaan we na wat jouw unieke missie (of roeping) is en wat op basis daarvan je droombedrijf is op dit moment. We gaan ook op zoek naar jouw unieke visie (je ‘one thing’) en wat zo typisch is voor jou (waarden, persoonlijkheid…). Dit alles wordt de basis van jouw personal brand. Mogelijk heb je daar een vrij goed beeld van of is dit omgekeerd nog vrij vaag. Hoe dan ook, we maken dit glashelder!

Waarom we hiermee starten? Omdat ik uit ervaring weet dat we anders verderop in het traject vastlopen. De focus van dit traject ligt immers op verbindende marketing, en dat begint bij verbinding maken met jezelf. Bovendien is personal branding de basis van elke krachtige communicatie die verkoopt.

We gaan hierin duiken via verschillende tools en vragenlijsten én een diepgaand gesprek, waarin ik ga schudden aan je waarheid.

We gaan in deze module jouw marketingkrijtlijnen uitwerken, zoals je doelgroep, strategisch aanbod en je USP’s (unique selling points). We gaan daarnaast de prijs van je aanbod vastleggen.

Dit is de belangrijkste module van heel het traject. Alles begint immers bij mindset, en omgekeerd kan je groei geblokkeerd worden door een belemmerende mindset.

In deze module – die voor een stuk een coachingsessie is – gaan we o.a. in op jouw (resterende) blokkerende overtuigingen of ‘limiting beliefs’, de kracht van meditatie en andere energiegevers, money mindset en hoe je komaf kan maken met uitstelgedrag en impostor syndrome. Daarnaast leer je alles over doelen stellen en doelen manifesteren.

Wil je balans en flow ervaren in je onderneming, dan is het belangrijk dat je je energie leert beheersen. In deze module ga ik je onder meer alles leren over consistentie inbouwen, wat ik graag ‘succes op automatische piloot’ noem, productiviteit, plannings- en communicatietools en -tips.

Daarnaast leer ik je hoe je een businessplan kan maken, gebaseerd op je marketingkrijtlijnen, -strategieën, communicatiekanalen en doelen. Je krijgt daarvoor een template van mij.

Opnieuw gaat het om suggesties en mogelijkheden, waarna jij zelf bepaalt wat voor jou het beste aanvoelt en het beste werkt.

Er bestaan heel wat verschillende strategieën die je kan toepassen. Ik laat je kennis maken met verschillende mogelijkheden die je je introverte en/of hoogsensitieve zelf laten zijn, maar toch klanten opleveren. Ik leer je in deze module ook meer over verbindende sales, dus verkopen vanuit verbinding. Hierbinnen leg ik je talloze psychologische basisprincipes uit.

Na de opdrachten die horen bij de vorige module heb je bepaald welke verbindende marketingstrategieën jij binnenkort wilt gaan inzetten.

In deze module leg ik je haarfijn uit hoe jij je gekozen strategieën kunt gaan inzetten, afgestemd op jouw specifieke situatie. 

* Ik geef je tientallen tips per strategie.

* Je krijgt een reeks templates, checklists en handleidingen per strategie, bv. voor de landingspagina van je gratis webinar, een handleiding om advertenties te maken, een checklist voor je website…

* Je leert verbindend schrijven op je focuskanalen: ik leg je de basics uit, geef je tips, hacks en meer.

* Je maakt kennis met enkele verbindende socialmediahacks.

* Je leert hoe je verbindende salescalls kan voeren, die je klanten opleveren.

* Je leert visuals inzetten voor verbindende sales.

De laatste sessie is een feedbacksessie, waarin we de opdrachten van de laatste sessie bespreken en je nog vragen kan stellen over alle modules en de bijbehorende opdrachten.

Praktisch

Het programma duurt 5 maanden.

De cursus is opgebouwd uit tien 1-op-1-sessies van telkens 1u15, deepdivefilmpjes en pdf’s, waaronder templates en checklists. De sessies worden standaard om de twee weken ingepland.

De prijs deel ik liever niet via deze weg. Niet omdat die gigantisch hoog is of net heel laag, maar gewoon omdat ik je liever eerst leer kennen, alvorens dit – laat ons eerlijk zijn – akward detail prijs te geven (pun intended).

Wat ik je wel al kan vertellen is dat je kan betalen in schijven (per maand) of het totaalbedrag meteen kan storten bij aanvang van het traject. De prijs blijft hoe dan ook hetzelfde.

business coach foto

Veelgestelde vragen

Hieronder ontdek je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over het traject.

Absoluut! Ik werk voor een stuk op maat en we gaan verder werken op wat je al hebt of kunt. En op dat vlak geldt: hoe meer er al is of staat, hoe beter. Het is dus helemaal OK en zelfs goed als jij al een website hebt, wat volgers op social media, een weggever zoals een e-book etc. Ook is het zo dat je in online trainingen vaak minder hands-on hulp krijgt en het meer gaat om algemene suggesties of tips, al dan niet met opdrachten. Bovendien word je niet opgevolgd door een coach of mentor en moet je daarom meer discipline hebben om de cursus af te ronden. Om al die redenen lukt het vaak niet of moeilijk om er iets uit te halen. Een 1-op-1-traject kan jou helpen om effectief en snel aan de slag te gaan met de juiste strategieën, tips, acties…

Ik deel de prijs niet graag via social media of mijn website. Wat ik wel kan zeggen is dat die een pak lager is dan de meeste trajecten die enkel bestaan uit gesprekken (vaak minstens 2500 of 3000 euro), en dat je in sommige periodes kan profiteren van hoge kortingen. Wil je de exacte prijs graag kennen, stuur me dan een DM.

Er is een 1-op-1-sessie (videocall) om de 2 weken. Daarnaast zijn er online modules (filmpjes, templates etc.) met opdrachten. Tussen de sessies heb je daarvoor ca. 3 u nodig, soms iets meer, soms iets minder.

Dat hangt af van situatie tot situatie, maar doorgaans is het belangrijkste resultaat een bepaald omzetdoel behalen of x aantal (nieuwe) klanten, per maand bv. Daarnaast is ‘eindelijk’ een helder plan hebben en rust vinden iets wat vaak wordt genoemd als resultaat van mijn traject.

Dit kan, maar door de sessies meer te spreiden riskeer je (opnieuw) focus te verliezen. Bovendien is het goed voor je motivatie om regelmatig met mij te praten, omdat ik jouw stok achter de deur en persoonlijke motivator zal zijn gedurende de periode van het traject. 🙂

Wil je graag kennismaken? Boek een videocall en dan kijken we even samen of dit programma iets voor jou is. Ik luister naar jouw verhaal en geef je meteen enkele gratis marketingtips.