coachingprogramma (september 2022)

Ben jij een freelancer, en lukt het je maar niet om meer EN VOORAL de juiste klanten aan de haak te slaan? Zit je daardoor met twijfel of een eigen bedrijf beginnen wel de juiste keuze was? I feel you! Want enkele jaren geleden stond ik in jouw schoenen.

De voorbije jaren heb ik enorm veel geleerd over het uitbouwen van een succesvol bedrijf, o.a. door cursussen te volgen, veel te lezen, en te praten met andere ondernemers met gelijkaardige uitdagingen.

Zo is het mij op vrij korte tijd gelukt om mijn omzet sterk te doen toenemen: tot ca. € 5000 per maand. En dit zonder businessdiploma!

Hoe me dat is gelukt wil ik nu heel graag met jou delen via mijn exclusief coachingprogramma, dat start in september 2022. ‘Exclusief’ omdat ik het aantal deelnemers bewust beperk tot 15, zodat ik iedere persoon mijn volle aandacht kan geven.

JOUW SUCCES IS IMMERS MIJN SUCCES!

Modules

Module 1: Je focus en purpose bepalen

We gaan na wat jouw purpose is (je roeping), mogelijks ben je daar nog niet of slechts deels mee bezig in jouw bedrijf. Dit analyseren we aan de hand van allerlei tools en vragenlijsten.

Module 2: Mindset en doelstellingen

Hoe je mindset verbeteren en je motivatie verhogen? Dat behandelen we in deze module. Daarnaast hebben we het over het belang van doelen en gaan we aan de slag om jouw bedrijfsdoelen op punt te zetten, op basis van module 1.

Module 3: Je marketingstrategie uitwerken

Ik geef je alles wat je nodig hebt om een eigen, unieke marketingstrategie uit te werken, waar jij blij van wordt én die bij jou past. We kijken o.a. naar USP’s, funnels en socialmediakanalen.

Module 4: Planning, communicatie en productiviteit

Ik leer je verschillende tips en tricks rond planning, communicatie en productiviteit, alle drie essentieel om van jouw bedrijf een succes te maken. In deze module gaan we ook in op werken aan een gezonde work-lifebalance.

Module 5: Socialmediastrategie en -uitwerking

Je leert – op basis van module 3 – een strategie uitwerken voor social media die echt werkt. Daarnaast leer ik je krachtige socialmediaposts schrijven, die jouw doelgroep aanspreken. Ten slotte leer ik je socialmediasjablonen maken (beelden).

Module 6: Je eigen nieuwsbrief maken

Je leert nieuwsbrieftemplates maken om naar jouw subscribers te sturen. Daarnaast leer ik je hoe je goede teksten kunt maken voor je nieuwsbrieven.

Module 7: Je eigen website met LP (landingspagina) maken

Yes, je kan zelf je website maken. Je hoeft dus helemaal geen duizenden euro’s uit te geven aan een webdesigners. Want zoals we allemaal weten zijn dat dure vogels. 😉 Ik leer je de basics. Daarna is het aan jou.

Module 8: Financiële duurzaamheid

De meeste ondernemers gooien na een paar maanden of jaren de handdoek in de ring. Vaak is de oorzaak dat ze geen financiële strategie hebben. In deze module gaan we het daarom hebben over hoe je een financieel duurzaam bedrijf kan uitbouwen.

Prijzen (incl. btw)

Early bird prijs: € 968 (inschrijven t.e.m. 12 augustus)

Standaardprijs: € 1200 (inschrijven t.e.m. 8 september)

Dit zijn de prijzen voor wie meteen betaalt. Betaal je in 2 of 4 schijven, dan komt er respectievelijk 100 en 150 euro bij.

Voor wie?

Freelancers (eenmanszaken) die diensten verlenen, bv. als coach, copywriter of fotograaf, en die minder dan een jaar geleden gestart zijn.

Wanneer en duurtijd

Het programma duurt 4 à 6 maanden en start op 15 september 2022.

Wat is er inbegrepen?

  • 8 online een-op-eencoachingsessies van 1u45 (om de 2 à 3 weken – af te stemmen)
    • 30 minuten bespreking en opvolging van de oefeningen
    • 1u cursus 
    • 15 min. vragen beantwoorden
  • 8 reeksen thuiswerkoefeningen
  • de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen (onbeperkt, via mail)

Terugbetalingsgarantie

Als je GEEN ENKEL tastbaar resultaat boekt, maar wel alle sessies gevolgd hebt en oefeningen gemaakt hebt, dan kan je rekenen op een terugbetaling van € 400!

Yes, zo zeker ben ik dat ik je kan helpen!